Wednesday, December 30, 2009

bingkisan akhir 2009

assalamualaikum..

rasanya, hampir dua bulan Zimie x update blog ni.. sebab Zimie duduk kg.. line susah r sana.. leh aje on9, tp x kuat sgt mcm kt kl ni.. Zimie minta maaf sgt2 pd individu2 yg Zimie telah susahkan.. papepun, 2009 sudah hampir ke penghujungnya.. ketika Zimie update blog ni, Zimie baru je sampai KL.. nak g anta servis kete.. so, amik kesempatan r.. sok da 31 disember 2009. hari terakhir 2009.. mungkin ini post terakhir untuk tahun 2009.. seperti biasa, Zimie akan refresh balik kenangan2 Zimie sepanjang tahun ni.. kalo tahun lepas, Zimie buat dlm bntuk carta.. thn ni x sempat r.. Zimie cerita seimbas lalu je k..

1st of all, syukur sangat2 Zimie da tamatkan stdy Zimie untuk pgram Ijazah Sarjana Muda Keguruan (Kepujian) Major Kajian Sosial kolaborasi OUM & KPM.. alhamdulillah, setelah 5 tahun setengah Zimie belajar di IPGM Kampus Bahasa Melayu, lembah pantai, kl, akhirnya Zimie berjaya menamatkan latihan dan pelajaran Zimie untuk bergelar guru..

Tesisku yg akhirnya berjaya disiapkan

2nd, WSN 4308, kereta Persona yg dibelikan oleh mama n papa Zimie.. mcm biasa r, pasni Zimie akan smbug bayar.. mcm anak2 org lain tu kan.. hehe.. pape pun, Zimie tetap akan berjimat cermat untuk mendapatkan kereta idaman Zimie.. tggu jela nnt ek...

My new baby

3rd, kenangan dgn kawan2 mmg x dpt dilupakan.. mana tak nyer, da 5 thn bersama, bila berpisah, rasa sedih la pulak... hehe.. mizz all them.. harap2 mereka berada dlm keadaan yg menggembirakan..

Dgn Whose..

4th, thn ni, tsunami korean music telah melanda diri Zimie.. betapa hebatnya penangan lagu2 korea ni shggakan Zimie terasa spt dipukau dgn muzik2 n drama2 mereka.. sggup berhabis duit utk beli album n vcd artis sana.. sarang anhe..

Gain Brown Eyed Girls

5th, segala ape yg baik2 yg blaku pd Zimie.. syukur sgt.. harap Allah memberi sinar hidayah, rahmat dan keberkatan utk Zimie pd tahun hadapan & seterusnya.. Zimie terima & redha atas semua yg melanda diri Zimie spnjg tahun ni..

selamat tinggal 2009, selamat datang 2010

2 comments:

Angela said...

Firstly,congrats on finishing your b.degree ^_^ v (now I'm inspired to finished up this last particular semester)

2nd: Now I feel like to own a car.Kereta F1 kot ..lol.By the way,what's your dream car?

3rd: Oho! Suker Ga-in ekh? Me like Miryo :D

zimie said...

hai angela..sorry r lmbt reply..lama btul x tgok blog ni.. hehe.. tq dear.. my dream car is camry only.. haha.. xmau kereta yg grand2... takut x mmpu. me? ga in? haha.. mst r.. sbb dia sexy giler..