Monday, August 18, 2008

My Top 10 people in my life...


Firstly, mesti r my mom and my dad..mereka yg melahirka
n dan membesarkan kiter kan...so, mereka merupakan insan yg paling disayangi dan dicintai jiwa dan raga...luv u ma, pa..


Mama : Halimah Abd Manap Papa : Madzaili Shamsudin

Secondly, sudah semestinya nenek (Wan) aku...wan r yg banyak berkongsi suka dan duka dgan aku...aku banyak meluahkan masalah aku pada Wan...kalo ada pape hal, mesti gtau Wan dulu...Wan plak suka manjakan aku..hehe...perasannyer...


Wan : Beriah bt. Deraman

Thirdly, my sis and my bro r...even kitaorang x brape rapat sangat, tp aku tetap sayang diorang gak...dah darah daging kite sendiri. takkan nak lupakan plak kot...papepun, along ucapkan slamat berjaya di dunia dan akhirat...


Angah : Muhammad Syafiq Madzaili Adik : Amirah Hannani Madzaili

Seterusnya, Mama angkat aku r...sape lagi kalo bukan Mama Leha...kawan2 aku selalu menyakat aku..sape call tu, Mie? Mama Leha ke? pape pun, thanks for everything, ma...saya takkan lupakan jasa baik Mama selama ni...


Mama Angkat : Norleha Basar

Next, kalo Mama dia da diangkat, anak dia sekali pun nak diangkatnye jugak...hai sayang..rindu r kat sayang...nape kiter jadi camni ek? mst ada hikmahnye kan???papepun, i luv u...muahh!!!


My Luv : Amanie Liyana Ahmad Sabri

Seterusnya, ini adalah sahabat aku yg paling aku sayang...walaupun aku ni agak nakei sikit dgan dia, dia tetap baik dgan aku...bila aku susah, dia sanggup tolong aku...bila aku sakit, dia r yg slalu beri semangat pada aku...Ali, aku xkan lupakan jasa baik ko pada aku selama ni...


Sahabat : Ali Husni Bariman

Next, ini sahabat sejiwaku...dia mengerti segala masalah aku..bila aku sunyi, dia mesti ada temankan aku...aku harap, hubungan ini akan berkekalan hingga akhir hayat...bro, jom r lepak kl lagi pasni...hehe...


Sahabat : Kojie ...

Ini sahabat perempuan yang paling memahami diriku merangkap pembantu pengerusi (aku r) hehe... Ana ni tegas orangnye, rajin bekerja, prihatin dan caring...kalo ada masalah, aku selalu rujuk dia..pape pun Ana, kite tetap sahabat kan? Sayang Ana...


Sahabat : Farhana Ahmad Abd Garni

Ni pulak kakak aku yg paling brutal...Kak Lin..dia baik sangat...sepanjang aku kat hospital,dia r selalu temankan aku...kalo aku sakit pun, dia r yg jadi perantara aku dgan doc aku...kak lin, bila nak ka
win ni? nnt jgan lupa ajak saya sekli tau...

My Lovely Sis : Kak Lin

lastly, my doc...yg slamatkan aku...cian gak doc aku ni...aku memberi bnyak masalah pd dia..last2 mama aku cakap, ko jadi jela anak angkat doc mohd tu...da slalu sgt asyik jumpa ko je...hehe...boleh ke doc? pape pun, tq sbb bantu sy...


My Doc : Mohamed Mohd Noh

1 comment:

wh0se said...

Huhu...tak sangka aku turut tersenarai...wawawa...terharu siut!!!